Skip to main content

Samenwerken en Media

Wil je Fleur de Vos interviewen of als gast bij je event?

Schrijf een mail met je voorstel en eventueel budget naar team@fleurdevos.com dan ontvang je uiterlijk binnen 3 werkdagen een reactie. Voor een perskit kun je ook mailen naar bovenstaand adres.

Samenwerking met Fleur de Vos

Fleur de Vos is moeder, ondernemer en course creator. Ze woont met haar gezin in Amsterdam. Ze prijst via haar sociale mediakanalen en blog geregeld producten en diensten aan waar zij enthousiast over is.

Wil je mij vrijblijvend kennis laten maken met je product? Dat kan altijd! Via team@fleurdevos.com kun je een mail sturen voor mijn adres. Dit is niet mijn bezoekadres.

Wil je mij vrijblijvend kennis laten maken met jouw dienst? Dan kun je hier over contact opnemen via team@fleurdevos.com

Adverteren

Er kan heel veel. Van 1 Instagram post, tot een grote cross media campagne. Een tekst linkje of een hele photoshoot. Mogelijkheden genoeg om een advertentie te laten draaien die past bij jou en je bedrijf. Belangrijk is wel om te weten dat er alleen tot samenwerking word over gegaan als er een goede match is tussen jouw brand en Fleur de Vos en haar publiek.

Wil je een samenwerking met Fleur de Vos? stuur dan een email met je voorstel en budget naar team@fleurdevos.com je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Samenwerking met Mama is even bezig – de Podcast

‘Mama is even bezig’ is een podcast voor jonge ambitieuze moeders over onderwerpen als moederschap, carrière, balans vinden, lifestyle en nog veel meer. De doelgroep zijn vrouwen tussen de 25 en 45 uit Nederland met kind(eren). Ze hebben een carrière, een druk gezinsleven en interesse in lifestyle, zelfontplooiing en moederschap. Het overgrote deel van de luisteraars komt uit de randstad.

Wil je adverteren in de podcast? Dan kun je een email sturen naar team@fleurdevos.com met je voorstel en budget. Je ontvangt dan binnen 3 werkdagen een reactie.

Wil je graag geïnterviewd worden in de podcast Mama is even bezig? stuur dan een email naar team@fleurdevos.com met jouw idee en de time-frame die je in gedachte hebt. Dan kunnen we bij akkoord samen een kennismakings-call inplannen en kijken of het de juiste match is.